PME Temperovací stroj na čokoládu


910 Kč

Exkluzívní produkt PME Temperovací stroj na čokoládu u nás najdete zlevněný za 910 Kč.

  • EAN: 5060281187864
Tempírka na čokoládu Hobby přístroj pro domácí temperaci čokolády obsahuje 3 nádobky pro rozpouštění čokolády, které jsou opatřeny nalévacími hubicemi z obou stran, aby byly snadno uchopitelné pro leváky i praváky. Na přístroji můžeme nastavit 2 stupně ohřevu: I. stupeň udržuje čokoládu tekutou při stálé teplotě (cca 45°C) - můžeme ji tedy použít jako fondue k namáčení ovoce nebo marschmallow II. stupeň slouží přímo k rozpouštění čokolády (cca 65°C). Obsah balení: 1x přístroj pro temperaci, 3x nádobka pro 250g čokolády Údržba: přístroj otíráme pouze vlhkým hadříkem (nikdy ne, pokud je zapojený v zásuvce). Nádobky na rozpouštění čokolády umýváme v teplé vodě se saponátem.   Práce s tempírkou: 1. přístroj postavíme na pevnou nehořlavou pracovní desku 2. do přístroje vložíme jednu nádobku pro rozpouštění čokolády 3. zapojíme přístroj do zásuvky 4. nastavíme otáčecí ovladač do polohy II a necháme asi 10 minut zahřát 5. do nádobky vsypeme cca 250g čokolády nebo polevy. Důležité: pokud používáme tabulkovou čokoládu, je nutné ji rozlámat na malé kousky. 6. během tavení občas čokoládu promícháme 7. jakmile se čokoláda rozpustí, ovladač nastavíme do stupně I. , který bude udržovat čokoládu v tekutém stavu 8. můžeme přidat druhou nádobku s jinou čokoládou a postup opakovat 9. po ukončení rozehřívání nastavíme ovladač na stupeň o 10. vyjmeme napájecí kabel ze zásuvky  .
Výrobce PME Cake ES SL, Španělsko
Použití k rozpouštění čokolády

Další produkty v kategorii Temperovací stroje na čokoládu