Transfer fólie na čokoládu Srdce


70 Kč

Diskontní produkt Transfer fólie na čokoládu Srdce u nás najdete v akci za 70 Kč.

  • EAN: 113512
Čokotransfer. Transfer fólie na čokoládu s motivy červených srdcí o rozměru 40 x 25 cm. Složení potisku: kakaové máslo, cukr, barvivo (koncentrát z mrkve, černého rybízu a jablek, E120). Podklad: polyetylen Uchovávat v chladu (cca 17°C) , suchu a temnu Pracovní postup: fólii položíme hladkým povrchem na pevnou podložku (pečící plech, prkénko). Hrubý tukový povrch musí být nahoře, na něj se bude nanášet čokoláda. Čokoládu (polevu, cca 220g) rozehřejeme ve vodní lázni při cca 45-50°C - dle druhu polevy a zchladíme občasným mícháním na cca 25°C. Takto vlažnou čokoládu nalijeme na fólii a roztíracím nožem, kartou, apod. rozetřeme. Necháme v lednici zatuhnout. Po zatuhnutí otočíme fólii čokoládou směrem dolů na podložku a opatrně sejmeme fólii - vzorek zůstane na čokoládě. Poté dělím na požadované tvary - nutné je, aby nůž, kterým čokoládu budete řezat, byl horký a suchý, tím se čokoláda nebude lámat. Stačí ho mí namočený v horké vodě a před každým zářezem otřít.   Výživové hodnoty na 100g výrobku: energetická hodnota 2330 kcal / 560 kJ sacharidy 50 g / z toho cukry 50 g sacharidy 50 g / z toho cukry 50 g vláknina 0 g bílkoviny  0 g sůl 0 g.