Carla Bílá čokoláda 29% 250g
99 Kč
Unikátní produkt Carla Bílá čokoláda 29% 250g u nás najdete ve slevě za 99 Kč.
- EAN: 126011
29% bílá čokoláda Česká bílá čokoláda nevšedního hranatého tvaru se používá jako samostatná dekorace cukrářských výrobků, ale báječná je také na přípravu čokoládových pralinek, a to především v kombinaci s hořkou nebo mléčnou čokoládou. Ideální je také pro přípravu ganáže na podkladový krém pod potahovací hmoty. Složení: cukr, kakaové máslo, sušené MLÉKO plnotučné, sušená SYROVÁTKA, LAKTÓZA, emulgátory (E322 SÓJOVÝ lecitin, E476 polyglycerolpolyricinoleát), vanilkový extrakt Bourbon Madagaskar. Uchovávat v suchu do 20°C. Hmotnost: 250 g Pracovní postup při rozpouštění čokolády: požadované množství čokolády rozpustit při 50°C, poté za stálého míchání ochladit na cca 28°C a znovu zahřát na pracovní teplotu 30°C. Takto temperovaná čokoláda je připravena k použití. Upozornění: stárnutím bílé čokolády dochází k její vyšší viskozitě, proto doporučujeme přidat k čokoládě také 2% - 10% kakaového másla. Další možnosti využití čokolády Modelovací čokoláda Suroviny: 600g čokolády, 200g glukózy , 80g cukerného rozvaru Postup: čokoládu rozpustíme, přidáme ostatní suroviny, vymícháme do hladké hmoty a necháme uležet 24 hodin. S čokoládou pracujeme na silikonové podložce nebo pergamenovém papíře či folii. Dlouhým zahřívám v ruce se rozpouští. Takto připravená hmota je vhodná k tvarování i potahování dortů, také k výrobě jedlých dekorací či soch. Výživové hodnoty na 100g výrobku: energetická hodnota: 2336 kJ / 560 kcal, tuky: 33,7 g / z toho nasycené: 20,6 g, sacharidy: 60 g / z toho cukry: 60 g, vláknina: 0,0 g, bílkoviny: 4,2 g, sůl: 0,19 g. Pokud milujete čokoládu, vyzkoušejte si jednoduchou přípravu domácích čokoládových pralinek. S našimi silikonovými formami na čokoládu to zvládne i úplný začátečník. .
Výrobce | Carla, ČR |
---|---|
Množství v balení | 250g |
Příchuť | bílá čokoláda |
Tvar | nepravidelné obdélníky |
Rozměr | cca 1,5 x 2 cm |
Barva | bílá |