Carla Hořká čokoláda 60% 250g


97 Kč

Kvalitní a levný produkt Carla Hořká čokoláda 60% 250g u nás najdete ve slevě za 97 Kč.

  • EAN: 12609
60% hořká čokoláda Pravá hořká čokoláda vyrobena českou firmou Carla má výraznou hořkou chuť a je vhodná pro přípravu čokoládových pralinek nebo ji lze svařit se šlehačkou a použít jako dortovou polevu. Kvalitní česká certifikovaná čokoláda se 100% zárukou zdravotní nezávadnosti. Složení: kakaová hmota, cukr, kakaové máslo, kakaový prášek se sníženým obsahem tuku, emulgátory (E322 SÓJOVÝ lecitin, E476 polyglycerolpolyricinoleát), vanilkový extrakt Bourboun Madagascar. Obsah celkové kakaové sušiny nejméně 60%. Může obsahovat stopy mléka a suchých skořápkových plodů. Uchovávat v suchu a temnu, do 20°C. Hmotnost: 250 g Použití: požadované množství rozpustit ve vodní lázni při 50°C, poté za stálého míchání ochladit na 28°C a znovu zahřát na pracovní teplotu 31-32°C. Tímto postupem si čokoláda zachová vysoký lesk. Výživové hodnoty na 100g výrobku:  energetická hodnota  2332 kJ / 561 kcal,  tuky  38 g / z toho nasycené mastné kyseliny 23,3 g,  sacharidy 43,6 g / z toho cukry 38,8 g,  vláknina 8,9 g,  bílkoviny  6,6 g,  sůl 0,01 g. Další možnosti využití čokolády Modelovací čokoláda Suroviny: 600g čokolády, 200g glukózy , 80g cukerného rozvaru Postup: čokoládu rozpustíme, přidáme ostatní suroviny, vymícháme do hladké hmoty a necháme uležet 24 hodin. S čokoládou pracujeme na silikonové podložce nebo pergamenovém papíře či folii. Dlouhým zahřívám v ruce se rozpouští. Takto připravená hmota je vhodná k tvarování i potahování dortů, také k výrobě jedlých dekorací či soch. Pro přípravu čokoládových pralinek je nutné použít formu na čokoládu. Z naší široké nabídky si jistě nějakou vhodnou vyberte.
Výrobce Carla, ČR
Množství v balení 250g
Příchuť hořká
Tvar pecky
Průměr 1,5 cm
Barva tmavě hnědá