Zeelandia Basis Cake 500g


49 Kč

Exkluzívní produkt Zeelandia Basis Cake 500g u nás najdete zlevněný za 49 Kč.

  • EAN: 1124013
Směs na dortový korpus Basis Cake 500g - změna názvu produktu (původní název JUNG BASIS)   Směs na dortový korpus Basis Cake 500g je univerzální cukrářská směs krémové barvy a jemně citronové chuti i vůně.   Výborná směs k přípravě těchto cukrářských výrobků: - koláčů - bábovek - muffinů - dortových korpusů   Její lahodná chuť dodá moučníkům originální chuť a spolu s ostatními surovinami vytvoří jedinečný chuťový zážitek. Výhodou směsi Jung Basis je její pevnost, neboť bez problémů udrží dortové náplně, ovoce a také čokoládu. Hotové těsto je vláčné a vydrží dlouho čerstvé. Vytvořit si tak můžete moučníky různých chutí, které zůstanou dlouho vláčné a šťavnaté.   Recepty naleznete v databázi: Naše recepty   Složení: cukr, pšeničná mouka ,  pšeničný škrob , kypřící látky (difosforečnany E450, uhličitan sodný E500), sušená syrovátka , emulgátory (mono a diglyceridy mastných kyselin E471, estery mono- a diglyceridů mastných kyselin s kyselinou mléčnou E472b, estery polyglycerolu s mastnými kyselinami E475), glukózový sirup, zahušťovadlo (xanthan E415), sušené odtučněné mléko , jedlá sůl, aroma, přírodní aroma, extrakt z kurkumy. Hmotnost: 500 g   Použití: olejový korpus: 500g směsi, 320g oleje, 6 vajec  kakaový korpus: 500g směsi, 320g oleje, 6 vajec, 50g kakaa, 100g vody máslový korpus: 500g směsi, 200g másla, 200g mléka, 4 vejce čokoládový korpus: 500g směsi, 5 vajec, 400g másla, 400g čokolády, 250g mléka ořechový korpus: 500g směsi, 6 vajec, 250g oleje, 80g mletých ořechů   Pracovní postup u receptury s olejem: všechny suroviny mícháme lyrou na 3. rychlostní stupeň šlehacího stroje po dobu 3 minut. Pracovní postupu u receptury s máslem: všechny suroviny mícháme lyrou na 1. rychlostní stupeň šlehacího stroje po dobu 4 minut.     Výživové hodnoty na 100g výrobku: energetická hodnota 1608 kJ / 379 kcal tuky 3 g /  z toho nasycené mastné kyseliny 2,1 g sacharidy 81,6 g /  z toho cukry 47,3 g vláknina 2,1 g bílkoviny 5,3 g sůl 1,2 g      .
Použití k přípravě korpusu
Výrobce Německo