Zeelandia Směs na laskonky Hmotnost: 0,5 kg


112 Kč

Zlevněný produkt Zeelandia Směs na laskonky Hmotnost: 0,5 kg od výrobce Zeelandia u nás najdete zlevněný za 112 Kč.

  • EAN: 1124042
Rychlá a jednoduchá příprava Hlavní předností směsi na laskonky je její neuvěřitelná jednoduchost a rychlost přípravy. Stačí směs umíchat pouze s vodou a cukrem, a máte připravenou hmotu, která je okamžitě použitelná. Tento proces vám ušetří čas a umožní se soustředit na kreativní aspekty vašeho pečení. Lahodná chuť a perfektní textura Směs na laskonky vyniká svou neodolatelně lahodnou chutí a texturou hotových výrobků, které jsou křupavé zvenku, přitom pevné a uvnitř měkké. Tato jedinečná kombinace zajišťuje, že vaše dezerty budou nejen krásné na pohled, ale i dokonalé na chuť. Neomezené možnosti ochucení Další výhodou této směsi je možnost přidání prakticky jakékoliv přísady dle vaší fantazie a přání. Oblíbené variace zahrnují čokoládu, oříšky, kokos, skořici nebo ochucovací pasty. Flexibilita směsi znamená, že můžete experimentovat a vytvářet nekonečné kombinace chutí, což vašim dezertům dodá osobitý charakter. Použití a aplikace Směs na laskonky je ideální nejen pro laskonky, ale i pro výrobu oblíbených sněhových pusinek, zákusků a dortů Pavlova, sněhových košíčků, a dokonce i jako náplň do okamžitě plněných kremrolí. Tato všestrannost činí směs Bianca nezbytným pomocníkem v každé kuchyni. Směs na laskonky představuje ideální řešení pro každého, kdo si přeje vytvářet bílkové dezerty snadno, rychle a bez komplikací. Díky této směsi můžete rozšířit své cukrářské dovednosti a nabídnout široký sortiment dezertů s dokonalou chutí a texturou. Vyzkoušejte směs Bianca a proměňte své cukrářské nápady v nezapomenutelné chuťové zážitky. Složení: cukr, sušený VAJEČNÝ bílek, zahušťovadlo E466, sůl, kyselina citrónová E330, aroma.   Pracovní postup: 500g směsi + 500g studené vody + 500g cukru krystal + 500g cukru moučka. Všechny suroviny, mimo moučkového cukru, šleháme 5 minut el. šlehačem. Poté postupně zašleháváme moučkový cukr. Hotovou směsí plníme zdobící sáček a stříkáme požadované tvary na pečící plech vyložený pečícím papírem. Pečeme při 150°C cca 2 minuty, poté již jen sušíme při cca 90 - 100°C zhruba 35 - 45 minut (dle velikosti tvarů pusinek). Respektujeme zkušenosti s vlastní troubou.   Recept na laskonky: pro přípravu laskonek lze přidat do základní směsi (viz. pracovní postup výše) také kokos, či sekané oříšky (na 500 g hotové směsi přidáme 450 - 500 g kokosu, či oříšků). Použijte námi nabízené šablony na laskonky.   Recept na bílkový krém do kremrolí: 90 g směsi, 135 g vody (90°C), 225 g cukru - vše ušleháme do pěny, naplníme cukrářský sáček, zdobíme   Recept na bezé hmotu na štafetky: 150g Bianca, 170g voda, 50g cukr, 60g hladká mouka, 60g sekané arašídy, nebo vlašské ořechy   Recept na zákusek Pavlova (cca 40 ks) Suroviny: na korpusy: 250g směsi na laskonky, 250g cukru krupice, 250g cukru moučka, 250g vody, 100g rozpuštěné pravé čokolády na náplň: 1l šlehačky , ztužovač šlehačky , ovoce dle chuti Postup: Směs šleháme s krystalovým cukrem a vodou na nejvyšší rychlostí stupeň asi 3 minuty. Poté zasypeme moučkovým cukrem, zašleháme. Do hotové směsi opatrně vmícháme rozpuštěnou čokoládu tak, aby zůstalo mramorování. Zdobícím sáčkem dávkujeme na plech kopečky, do kterých uděláme důlek polévkovou lžící. Pečeme 15 minut při 150°C, poté dosušíme při 90°C asi 30-45 minut. Vychladlé korpusky plníme ušlehanou šlehačkou se ztužovačem a zdobíme čerstvým ovocem.  .
Výrobce Holandsko
Použití k přípravě korpusu
Výživové hodnoty na 100g výrobku: Nadpis
vláknina 0,5 g
energetická hodnota 1676 kJ / 401 kcal
tuky 0 g / z toho nasycené mastné kyseliny 0 g
sacharidy 89,4 g / z toho cukry 89,2 g
bílkoviny 8,2 g
sůl 0,7 g